elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons

La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons
  • Tindrà lloc el dissabte 18 de juny al camp de futbol El Saltador de l’Alcora

  • A més dels integrants de l’equip Drone Racing l’Alcora, han confirmat presència alguns dels millors del territori nacional i internacional

MÉS FOTOS
La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons - (foto 2)
La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons - (foto 3)
La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons - (foto 4)
La I Carrera de la Ceràmica porta a l’Alcora els millors pilots de drons - (foto 5)

L'equip de drons Drone Racing l'Alcora ho té tot a punt per a engegar la primera edició de la Carrera de la Ceràmica, una competició en format ‘open’ que portarà fins a la capital de l’Alcalatén a alguns dels millors pilots de drons d’Espanya i també del món.

La competició tindrà lloc al camp de futbol municipal El Saltador al llarg de dissabte 18 de juny. La jornada començarà a les 11.30 amb els entrenaments, que s’allargaran fins a l’hora de dinar. La fase eliminatòria es portarà a terme a partir de les 15.00, quan de veritat es vorà el nivell dels pilots participants, qui pugnaran per fer-se un lloc a la gran final, que es disputarà a les 19.00 hores. La jornada es tancarà a les 20.00 amb l’entrega de trofeus i premis als guanyadors.

Aquest tipus de competició es realitza amb drons de carreres fets a mesura per cadascun dels pilots. Compten amb un sistema de vídeo en primera persona -conegut per les seues sigles en anglés FPV- que permet al pilot veure a través d’unes ulleres amb una pantalla i controlar l’aeronau com si anara pujat en ella. A més, aquests drons compten amb unes característiques tècniques que els confereixen una velocitat i control extraordinaris que, lligat al nivell dels pilots, garanteixen unes curses realment espectaculars.

Entre la llista d’inscrits a la carrera, destaquen alguns dels noms més importants del territori nacional. Exemple és Hugo Marco, conegut com a Racer250, pilot d’un dels millors equips del món (Xblades Racing) i actual campió d’Espanya. També destaquen Rodrigo Martinez (Roma_FPV) de l’equip Spain Drone Team, un dels conjunts més reconeguts de l’estat; Juan Pablo Acevedo (JuanPa47) i David Checa (Xec4_FPV) de l’equip de la Universitat Politècnica de València; o Pablo Flor (Fenix FPV), un grandíssim pilot de freestyle amb més 11 mil seguidors a les xarxes socials.

Des de la directiva de l’equip DRLA “estem increïblement satisfets amb l’expectació que ha creat aquesta cursa. Sent la primera edició, hem aconseguit cridar l’atenció de grandíssims pilots que van a fer que la competició tinga un gran nivell. Serà tot un repte per a nosaltres, un equip jove, que al mateix temps d’estar organitzant estarem també participant, perquè tots nosaltres som pilots també. Esperem poder oferir a tot el públic un gran espectacle, perquè a més, l’oportunitat de poder veure competint a aquests pilots de tan a prop, no és fàcil de tindre”.

Pujar