elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Valoració molt positiva del concert Los 40 Summer Live a Alcoi

Valoració molt positiva del concert Los 40 Summer Live a Alcoi
  • El regidor de Joventut, Carles Sansalvador, celebra la gran acollida per part del públic i afirma que s’ha demostrat que cal potenciar aquest tipus d’esdeveniments

MÉS FOTOS
Valoració molt positiva del concert Los 40 Summer Live a Alcoi - (foto 2)
Valoració molt positiva del concert Los 40 Summer Live a Alcoi - (foto 3)

Els alcoians i alcoianes van poder gaudir anit d’un gran espectacle musical a Cotes Baixes. El concert Los 40 Summer Live va superar totes les previsions i van assistir unes 1.000 persones més que l’any passat, les quals van poder ballar amb la música d’artistes com Dani Fernández, Nil Moliner, Chanel o Samantha.

El regidor de Joventut, Carles Sansalvador, s’ha mostrat molt satisfet per la consolidació d’aquest concert i per la gran acollida per part de la ciutadania. També, ha volgut agrair la tasca de tots els departaments i agents implicats en l’organització, que va garantir que les 5.000 persones assistents gaudiren de l’espectacle.

En les seues declaracions, Sansalvador també ha comentat que el gran resultat del concert posa de manifest la necessitat de potenciar aquest tipus d’esdeveniments. Així, el regidor ha afirmat que: «l’èxit  del concert d’anit demostra que Alcoi ha de treballar per augmentar i millorar la seua oferta de concerts de gran format».

A més, des del departament de Joventut destaquen que els canvis introduïts enguany han funcionat molt positivament. Així, l’ús de gots reutilitzables ha ajudat a fer d’aquest concert un espai més sostenible i s’han reduït els residus generats de manera considerable. També, ha tingut una gran acollida la creació d’una zona per a persones amb mobilitat reduïda, en substitució de la zona VIP de l’any passat.

Pujar