elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cau un tros de barana del Viaducte de Canalejas

Cau un tros de barana del Viaducte de Canalejas
  • S'ha acordonat la zona i aquest matí personal tècnic de l'Ajuntament revisarà aquest espai per a veure per què ha passat i per a veure que solució aplicar

MÉS FOTOS
Cau un tros de barana del Viaducte de Canalejas - (foto 2)

Al voltant de les 23.30 hores d'anit la Policia Local va rebre l’avís de què faltava un tram de barana en el Viaducte de Canalejas. Ràpidament, es va avisar als bombers, que van acudir a aquest punt al costat de dues patrulles de la Policia Local, així com el regidor de Seguretat; Raül Llopis, el vicealcalde; Jordi Martinez i el regidor de Recursos Humans i Prevenció de Riscos Laborals; Alberto Belda.

Els bombers van revisar tota la barana per a veure si hi havia risc de caiguda. La Policia Local també va supervisar que la causa de la caiguda no anara que una persona s'haguera precipitat, arrossegant la barana.

Una vegada analitzada la situació i veient que algun tram de la barana es movia si s'agitava, van decidir acordonar la zona perquè hui personal tècnic de l'Ajuntament analitze la situació i determine per què es va desprendre la barana, si va ser una cosa accidental o provocada i indiquen que solució prendre.

 

Pujar