elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben en estat d'esgotament i gràcies a la cerca des de l'aire a l'ancià que es va perdre ahir a Alcoi

Troben en estat d'esgotament i gràcies a la cerca des de l'aire a l'ancià que es va perdre ahir a Alcoi
  • L'home de 79 anys que havia eixit a passejar per la zona rural del barri Batoy ha rebut assistència sanitària

Un home de 79 anys ha sigut rescatat pels bombers després de perdre's a Alcoi, concretament en la zona rural del barri Batoy. L'home de 79 anys ha sigut localitzat en helicòpter pels serveis d'emergències, que després de rebre l'avís per haver eixit a passejar i no haver tornat diverses hores després van muntar un dispositiu aeri de rescat.

Segons fonts del Consorci Provincial d'Alacant, els fets van transcórrer entre les 15.30 i les 19.35 hores, moment en el qual va concloure l'operació amb èxit. Per a això, va ser crucial l'ús d'un helicòpter, perquè ha permés trobar-li per via aèria així com accedir a ell per terra. Una vegada localitzat en el camí vell de Batoy se li va brindar assistència sanitària, ja que es trobava esgotat i és diabètic.

Afortunadamente, no es troba ferit i només ha quedat en un esglai. La seua localització ha sigut possible gràcies a la ràpida actuació dels bombers així com a la implicació de l'Ajuntament que va alertar a través de les seues xarxes socials de la desaparició, demanant col·laboració ciutadana per a donar al més prompte possible amb el seu parador.

Pujar