elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 20 mitjans de tota Espanya parlen del patrimoni natural, cultural i del Nadal Alcoià

Un total de 20 mitjans de tota Espanya parlen del patrimoni natural, cultural i del Nadal Alcoià

    La revista digital viajar.elperiodico.com va publicar un reportatge titulat: «Explorando Alcoy: naturaleza, cultura y magia navideña» dins de la seua secció ‘Escápate Cerca’, en el qual explicava als turistes els paratges naturals que pot visitar a la nostra ciutat com els parcs naturals de la Font Roja i Serra de Mariola. Igualment detallava altres tipus de visites al nostra gran patrimoni cultural com les poblats ibèrics d’El Puig i La Serreta o les pintures rupestres de La Sarga, catalogades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, a més també informava d’altres tipus de recorreguts com la ruta modernista o industrial.

    El reportatge dedica un apartat especial al Nadal Alcoià, parlant sobre el Betlem de Tirisiti, el Mercat de Nadal, Les Pastoretes, El Ban, el Campament Reial i com no, la Cavalcada dels Reis d’Orient.

    L’article que es pot llegir en aquest enllaç: ALCOY | Explorando Alcoy: naturaleza, cultura y magia navideña (elperiodico.com) . Va aparèixer al 'home' d’un total de 20 mitjans del grup Prensa Ibérica: 1.- Viajar, 2.- El Periódico de Cataluña, 3.- El Periódico de España,m 4.- El Periódico de Aragón, 5.- Faro de Vigo, 6.- La Opinión A Coruña, 7.- El Correo Gallego, 8.- La Nueva España, 9.- El Periódico Extremadura, 10.- La Opinión - El Correo de Zamora, 11.- Levante El mercantil valenciano, 12.- El Periódico Mediterráneo, 13.- Información, 14.- La Opinión de Murcia, 15.- Córdoba, 16.- La Opinión de Málaga, 17.- Diario de Mallorca, 18.- Diario de Ibiza, 19.- La Provincia - Diario de las Palmas i 20.- El Día - La Opinión de Tenerife.

     

    Pujar