elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 62 meses canviaran la seua ubicació en les Eleccions Generals per a millorar les condicions

  • Hi haurà 12 nous col·legis electorals amb les condicions idònies per a les votacions del 23 de juliol. S'habilitarà un autobús especial

El pròxim 23 de juliol tindran lloc les Eleccions Generals, per aquest motiu la regidoria d'Informació i Defensa de la Ciutadania ha treballat per a intentar que els col·legis electorals de la nostra ciutat tinguen les millors condicions possibles per a aquestes dates.

S'ha buscat d'una banda intentar que estiga el més pròxim possible als domicilis dels votants, dins de les possibilitats que permet la normativa, ja que no es poden ‘reorganitzar’ o dividir els districtes, seccions i meses, tal com han indicat des de Subdelegació del Govern. També hi haurà un servei especial d'autobús que ja es detallarà pròximament.

D'altra banda, s'ha buscat que els llocs per a votar siguen més amplis i tinguen les millors condicions possibles en unes dates en les quals es preveu que les temperatures siguen molt elevades.

En total canviaran de col·legi 62 meses electorals:

Les dues meses que votaven en AA.VV. Viaducte – La Serreta passaran a fer-ho en el Centre de Majors La Plaça.

Les quatre meses del Col·legi Sant Vicent votaran en l'Àgora.

Les dues meses del Jesuset del Miracle i les 4 de la AA.VV. La Mistera, es traslladen al Centre de Majors Oliver.

Les 3 meses del Centre de Majors de Batoi passen a la AA.VV. Batoi.

En el cas del Col·legi Sant Roque, les 3 meses del districte 4 més la mesa secció 2 del districte 5, és a dir 4 meses van al Mercat Sant Roc, mentre que les altres 4 meses del districte 5 passen a l’Agència de Lectura Municipal La Uixola.

Per la seua part, les 5 meses del Col·legi El Romeral es traslladen al Centre de Majors Oliver.

Les 6 meses del CEIP Horta Major passaran a estar en el CPEE Tomás Llacer.

Igualment, les 6 meses de la AA.VV. Eixample passen al Mercat Sant Roc.

Les 3 meses de la Llar Residència El Teix es traslladen a l'Antiga Seu de la AA.VV. Eixample. En els locals que es troben entre el carrer Isabel la Catòlica i Pintor Cabrera.

A més, les 5 meses de l’Escola Oficial d’Idiomes i les 4 del CEIP Miguel Hernández estaran en la seu de la UDP (Asociación Jubilados y Pensionistas Serpis U.D.P.) al carrer Gabriel Miró, 12.

Així mateix, les 3 meses del col·legi Esclaves passaran a estar en el Centre Social de la Zona Nord, les 6 de l'IES Cotes Baixes aniran el CEM Eduardo Latorre i la del Baradello Gelat a l'Àgora.

La resta de meses és a dir 26, continuaran votant en el mateix lloc: Residència Pintor Sala, Campus d’Alcoi de la UPV (EPSA), AAVV Font Roja, AAVV Els Clots, Centre Cervantes Jove (CCJ) i Centre Social Zona Nord.

Pujar