elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 20 empreses superen el Comité de Distinció Sicted 2023 i 12 recullen distintiu

Un total de 20 empreses superen el Comité de Distinció Sicted 2023 i 12 recullen distintiu
  MÉS FOTOS
  Un total de 20 empreses superen el Comité de Distinció Sicted 2023 i 12 recullen distintiu - (foto 2)
  Un total de 20 empreses superen el Comité de Distinció Sicted 2023 i 12 recullen distintiu - (foto 3)

  Sicted és un sistema de qualitat integral en destí que pretén elevar els estàndards de qualitat oferida per tots els agents que intervenen en el procés del consum turístic a la ciutat, per a garantir els màxims nivells de qualitat en totes les etapes del viatge.

  L'Ajuntament d'Alcoi forma part d'aquest sistema des de l'any 2013 i compta actualment amb 28 empreses, 20 de les quals han sigut presentades i confirmades en el Comité de Distinció de desembre.

  Entre les empreses que han sigut presentades al Comité de Distinció es troben el Muboma, Tourist Info Alcoi, l'Explora, el Teatre Calderón, el Parc Natural Font Roja, el refugi de Cervantes, el Taxista Jorge Pérez, l'hostal i restaurant Savoy, Equitació Peluca, Opció Jove S.L., Hotel Reconquista, hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi, Artesania i Souvenirs d'Alcoi Arte23, Bar Els Arcs, Casa Severina, Casa Timoteo, Masia la Safranera i Toni Miranda. Com a empresa nova distingida enguany es compta amb Cerveses Lluna.

  Recullen distintiu 12 empreses:

  Toni Miranda, Teatre Calderón, el Parc Natural Font Roja, Taxista Jorge Pérez, Hostal i restaurant Savoy, Casa Severina, Casa Timoteo, Masia la Safranera i Explora i refugi de Cervantes, com a empresa nova distingida enguany es compta amb Cerveses Lluna.

  L'aposta per la qualitat del destí és una premissa en l'estratègia turística de la ciutat per part del destí i la continuïtat i manteniment de les distincions de les diferents empreses demostren la implicació del sector turístic de la ciutat amb la finalitat d'aconseguir els millors nivells de satisfacció.

  D'altra banda quant als Grups de Millora, es va desprendre com a objectius l'actualització i implantació del Pla estratègic de turisme i la mediació per a la millora del servei de taxis de la ciutat.

  Recordem els premis SICTED rebuts pels Grups de Millora:

  En 2017 el projecte d'adaptació del destí a les noves tecnologies d'Alcoi va obtindre el Premi al Millor Projecte de Grup de Millora d'Espanya.

  D'altra banda 2017 la ciutat va ser seleccionada amb el projecte de l'agenda comuna d'esdeveniments .

  En 2018 Alcoi va ser guardonat com a Primers Finalistes dels Grups de Millora de 2017, per la realització d'una agenda comuna d'esdeveniments. Tiquet Alcoi.

  En 2019 la nostra ciutat va ser seleccionada per dos projectes a Millor Grup de Millora i vam obtindre el guardó de Segons Finalistes al Millor Grup de Millora per la realització de la Fira Gastronòmica “Alcoi Gastronòmic”.

  En 2020 Alcoi va ser guardonat com a millor Destí SICTED d'Espanya.

  Pujar