elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 22 empreses d'Alcoi superen el Comité de Distinció Sicted 2023

Un total de 22 empreses d'Alcoi superen el Comité de Distinció Sicted 2023
  • Sicted, el sistema integral de qualitat turística en destí al qual Alcoi pertany des de l'any 2013

Un total de 22 empreses han superat el Comité de Distinció Sicted 2023. Sicted és el sistema integral de qualitat turística en destí al qual Alcoi pertany des de l'any 2013, l'objectiu del qual radica a oferir els màxims nivells de qualitat en totes les etapes del viatge, es revalida mitjançant la revalidació per part del Comité de Distinció de 22 de les 25 empreses amb les quals actualment compta el sistema.

Entre les empreses que han sigut presentades al Comité de Distinció es troben el Muboma, Museu Alcoià de la Festa MAF, Tourist Info Alcoi, l'Explora, el Teatre Calderón, el Parc Natural Font Roja, el refugi de Cervantes, l'hostal i restaurant Savoy, Equitació Perruca, Opció Jove S.L., Hotel Reconquista, Hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi, Artesanía y Souvenirs de Alcoy Arte23, Bar Els Arcs, Casa Severina, Casa Timoteo, Masía la Safranera, Restaurante la Safranera, Hotel con encanto Masía La Mota, Toni Miranda i Cerveses Lluna.

«Alcoi aposta per la qualitat del destí a tots els nivells i una bona prova d'això és la implicació tant de les empreses com de l'administració pública amb la finalitat d'aconseguir els millors nivells de satisfacció i la millor experiència turística en destí», ha recordat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

L'aposta per la qualitat del destí és una premissa en l'estratègia turística de la ciutat per part del destí i la continuïtat i manteniment de les distincions de les diferents empreses demostren la implicació del sector turístic de la ciutat amb la finalitat d'aconseguir els millors nivells de satisfacció.

D'altra banda quant als Grups de Millora, es va desprendre com a objectius l'actualització i implantació del Pla estratègic de turisme i la mediació per a la millora del servei de taxis de la ciutat.

Recordem els premis SICTED rebuts pels Grups de Millora:

En 2017 el projecte d'adaptació del destí a les noves tecnologies d'Alcoi va obtindre el Premi al Millor Projecte de Grup de Millora d'Espanya.

D'altra banda 2017 la ciutat va ser seleccionada amb el projecte de l'agenda comuna d'esdeveniments .

En 2018 Alcoi va ser guardonat com a Primers Finalistes dels Grups de Millora de 2017, per la realització d'una agenda comuna d'esdeveniments, TicketAlcoi

En 2019 la nostra ciutat va ser seleccionada per dos projectes a Millor Grup de Millora i vam obtindre el guardó de Segons Finalistes al Millor Grup de Millora per la realització de la Fira Gastronòmica “Alcoi Gastronòmic”.

En 2020 Alcoi va ser guardonat com a millor Destí SICTED d'Espanya.

 

Pujar