elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Suspeses les classes per demà dijous davant l’alerta per fortes pluges

  La previsió de fortes pluges, especialment intenses en la matinada de dimecres a dijous, ha comportat que l’Ajuntament d’Alcoi haja decidit suspendre les classes per la jornada de demà dijous 12 de setembre. Aquesta suspensió afecta a tots els nivells formatius que s’imparteixen a la ciutat. Cal assenyalar que l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha emés, a través del Centre de Coordinació d'Emergències (CCE), un avís de riscos meteorològics pel qual s'estableix pre emergència nivell roig per pluges i tempestes en tota la província.

  Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha assenyalat que “amb aquestes previsions, la prudència i responsabilitat ens porta a decidir la suspensió de les classes per demà dijous. Hem considerat important comunicar ja la mesura per tal que les famílies tinguen temps a organitzar-se”.

  Recordar que ahir ja es va celebrar una reunió, presidida per l'alcalde i amb la presència de diferents regidors, responsables de les àrees de Seguretat, Protecció Civil, Obres i Educació així com responsables de la Policia Municipal, i Protecció Civil, per a valorar els riscos i coordinar tots els recursos necessaris per a minimitzar, en la mesura del possible, els efectes del temporal a la ciutat.

  Des de l’Ajuntament d’Alcoi comunicarem qualsevol novetat i preguem el consum d'informació de fonts oficials, evitar els “bulos”.

   

  Pujar