elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Satisfacció per la bona acollida de la Nit Oberta

Satisfacció per la bona acollida de la Nit Oberta
Satisfacció per la bona acollida de la Nit Oberta
  • Va tindre lloc el divendres 30 de juny

Aquest divendres va tindre lloc una edició més de La Nit Oberta, un esdeveniment que organitza l'associació de comerç del centre d’Alcoi, ‘Alcentro’ amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi.

La Nit Oberta, que va celebrar la seua primera edició fa 10 anys, va tindre una molt bona acollida per part de la ciutadania. Durant aquesta activitat els comerços allarguen el seu horari, trauen productes al carrer i ofereixen interessants ofertes.

A més, va haver-hi diferents actuacions que van dinamitzar la nit, el Mago Hugo, va estar fent màgia de prop de forma itinerant, mentre que Coverdreams va actuar al Parterre, Simply Live va estar a l’encreuament de Sant Llorenç i Sant Francesc.

En total, 12 establiments van exposar els seus productes en ‘torroneres’: Julieta, Raco del Xef, Guaita, Alma de Reina, Galia, Óptica Garrido, GoldSmith, Arte 23, Coba Complements, Koketo, Akuma Comics i Arquitecturizar. A més van obrir les portes fins a la mitjanit diferents comerços com Capitoné o Selecciones Rafael i establiments de restauració es van sumar a les seues terrasses: Sports Passion, Parterre 9 Cocktail, L'Autèntic, Cafeteria Blau, Bellota y el Centeno i Gourmet Centro.

El vicealcalde i regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Consum, Àlex Cerradelo s’ha mostrat molt satisfet de la bona acollida del públic i ha declarat «és important donar suport al nostre comerç local i de proximitat per recuperar la capitalitat comercial, per això des del nou govern local apostarem per la realització de més iniciatives com aquesta».

Pujar