elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística

El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística
  • El següent pas és la licitació de l’actuació sent el termini d’execució de l’obra de 13 mesos

MÉS FOTOS
El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística - (foto 2)
El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística - (foto 3)
El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística - (foto 4)
El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística - (foto 5)
El PSPV presenta el projecte del pavelló de gimnàstica artística - (foto 6)

Els Socialistes d’Alcoi aposten per l’esport, afirmen que "en els darrers 12 anys hem millorat i augmentat les instal·lacions esportives de la nostra ciutat i tenim un pla a curt, mitjà i llarg termini, per seguir portant a terme diferents projectes. Un dels projectes que prompte veurà la llum és el del pavelló de gimnàstica artística, ahir seguint els terminis establerts en la licitació del projecte els adjudicataris de la redacció el van presentar, ara el següent pas serà la licitació de l’obra i una vegada s’adjudique, deurà estar construïda en 13 mesos".

La materialització de l'obra del pavelló de gimnàstica artística possibilitarà l'obertura d'una nova etapa i l'establiment d'unes bases de cara al futur. Aquesta instal·lació de 1.000 m² estarà ubicada en la parcel·la que ocupa l'edifici de l'antic Col·legi Públic Miguel Hernández, actualment seu de l'Escola Oficial d'Idiomes, en concret el seu pati, al costat de les pistes poliesportives. La parcel·la està classificada com a sòl urbà i qualificada de dotacional. L’accés principal estarà pel cantó que uneix els carrers Santa Teresa Jornet i Alcalde Francesc Boronat. L’actuació, a més, obrirà l’espai a la ciutadania, creant una nova plaça amb vegetació i bancs.

El pavelló permetrà la instal·lació de tots els aparells de gimnàstica artística tant femenina com masculina i tindrà dos fossats, sent l’únic espai en tota la província d’Alacant d’aquestes característiques. També tindrà una graderia, baix de la qual estaran els lavabos i vestuaris. En aquesta nau es podran albergar campionats i tota mena de tornejos.

La gimnàstica artística és un esport que ha donat grans gimnastes com Néstor Abad, Laura Casabuena o Maia Llácer. Aquestes són unes instal·lacions molt necessàries perquè tant ells com la resta de persones que practiquen aquest esport puguen entrenar a Alcoi.

“Estem molt contents, ha sigut un projecte molt difícil de dur a terme, i que prompte serà una realitat. La nau és una demanda de fa moltíssims anys, és necessària i permetrà que puguen entrenar a Alcoi totes les disciplines de la gimnàstica artística a la perfecció, amb tota la seguretat i comoditat que mereixen. També podrem allotjar campionats a tots els nivells, consolidant la nostra ciutat com una magnífica seu de campionats esportius amb tots els beneficis econòmics i de promoció que comporta”, ha explicat el regidor d'Esports, i membre de la candidatura socialista, Alberto Belda.

Pujar