30 de març de 2020 30/3/20

Les proves de selectivitat es queden a Alcoi

    L'alcalde, Toni Francés, ha rebut aquest mateix matí la confirmació del Secretari Autonòmic d'Educació, Miquel Soler, de que les proves de selectivitat per als alumnes de la comarca es realitzaran a la nostra ciutat. Conselleria rectifica la primera decisió de traslladar els exàmens al Campus de la UA i està estudiant totes les ubicacions oferides per l'Ajuntament per a trobar la seu definitiva.

    Francés agraeix la sensibilitat i, sobretot, la celeritat en atendre les reclamacions de l'Ajuntament d'Alcoi en un tema que preocupava tant als alumnes alcoians com als de tota la comarca: «Volem agrair a Miquel Soler que haja escoltat la petició de la ciutat en traslladar aquestes proves que afectaven a més de 500 alumnes de tota la nostra comarca. Creiem que la decisió de continuar en Alcoi beneficia a els nostres estudiants però també, ens ajuda a fer comarca i a reforçar la capitalitat d'Alcoi en el territori de la província».

    Recordem que l'Ajuntament havia oferit a Conselleria diferents ubicacions, ja que la decisió de canviar les proves era perque fins ara es realitzaven als centres educatius afectant als alumnes que encara tenien classe, ja que l'activitat docent se suspenia per acollir les proves. Les diferents seus proposades eren d'una banda, les instal·lacions del Campus de la UPV, l'edifici del Viaducte, l'Àgora o el futur Campus de la Universitat d'Alacant a la Ciutat. En les pròximes dates, la Conselleria estudiarà la idoneïtat dels espais i prendrà una decisió d'on estarà la seu de les proves de selectivitat en Alcoi.

    Pujar