elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor el polític alcoià Miguel Valor

Mor el polític alcoià Miguel Valor

  L'Ajuntament d'Alcoi vol donar el seu suport i solidaritat a la família, companys i amics a causa de la mort de Miguel Valor en uns moments molt dolorosos per tots aquells que han viscut i treballat al seu costat.

  L’alcoià Miguel Valor ha mort als 79 anys. Va ser regidor d’Esports d’Alcoi per UCD en la primera legislatura de la democràcia, en la qual Alcoi va tindre un govern de concentració encapçalat pel PSOE amb Josep Sanus.

  Valor també va ser Diputat Provincial de Cultura i Esports de 1983 a 1991, quan va passar a ser Diputat Autonòmic pel Partit Popular fins a 1995. Des d’aquell any fins a 2007 va ser regidor de Cultura i Esports d'Alacant fins a 2014 quan va passar a ocupar el càrrec de Tinent d’Alcalde de la capital de la província i regidor de Cultura. Cal destacar que va ser l’alcalde d’Alacant des del 15 de gener al 13 de juny de 2015. Any en què després d’aconseguir l’acta de regidor, finalment es va retirar de la política.

  A banda dels càrrecs polítics, cal assenyalar també els orgànics, sent el president d’UCD d’Alcoi fins a l’any 1983 quan es va afiliar a Alianza Popular. Amb la creació del Partit Popular va ser el seu Secretari Provincial de la Província d’Alacant des de 1990 fins a 2002.

  L'alcalde, Toni Francés, destaca la figura de Valor: «Ens ha deixat un alcoià que treballat molt per la Cultura i l’Esport en diferents administracions, començant a l’Ajuntament d’Alcoi i acabant en el d’Alacant. Vull traslladar el meu condol a la família, amics i companys polítics de Miguel Valor».

   

  Pujar