elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Podem demana la creació d'una oficina virtual d'informació i assessorament de les ajudes econòmiques pel coronavirus

  Des de Podem mostren la seva preocupació davant la situació actual de crisi social i econòmica. Per això, estan treballant per ampliar la proposta que han fet des del Govern Municipal, la qual qualifiquen com a "necessari punt de partida".

  Com afirma el seu portaveu a l'Ajuntament d'Alcoi, Cristian Santiago, "És imprescindible que els Ajuntaments, com administració més propera a la ciutadania, no deixe a ningú enrere. I acompanye a la gent treballadora durant aquesta batalla contra el coronavirus."

  Per això, entenen que "aquestes mesures són un bon punt de partida per a redoblar esforços i garantir que les ajudes arriben a tots els autònoms i pimes que ho necessiten. Però no ens podem conformar. I demanem que es dediquen tots els recurssos que facin falta."

  Afegeix que "és una bona notícia que des de l'Ajuntament es sumen més ajudes a les ja anunciades pel Govern Central i el Botànic. Perquè és imprescinble potenciar l'Escut Social davant d'aquesta crisi i destinar els recursos necessaris."

  Al mateix temps des de Podem proposen que s'habilite una oficina virtual d'informació i assessorament de les ajudes econòmiques pel coronavirus per començar a canalitzar i coordinar les ajudes que puguen arribar des de l'Estat i la Generalitat, així com les que es puguen posar en marxa des del propi Ajuntament.

  Com afirma el portaveu de la formació morada, seria "amb la finalitat de facilitar informació i assessorament a comerciants, hostalers, treballadors i treballadores autònoms i pimes".

  Pujar