22 d’octubre de 2020 22/10/20

Podem Alcoi demana solucions pel sector de l´oci infantil

Podem Alcoi demana solucions pel sector de l´oci infantil - (foto 1)
  • Podem demana solucions pel sector d'oci infantil de la ciutat a la Mesa per la reactivació d'Alcoi.

Des del principi de l'estat d'alarma tant el govern estatal com l'autonòmic han posat en marxa diferents mesures i ajudes per pal·liar les conseqüències d'aquesta crisi, encara que hi ha sectors per als que és necessari un tractament concret, per les seves característiques particulars, com són els parcs d'oci infantils.

Han estat esperant setmana a setmana per saber quan, com i en quines condicions podran preparar les seues instal·lacions i adeqüar-les a les condicions idònees per poder acollir als xiquets i xiquetes i també a les seues famílies, però de moment, no tenen res en clar. Per això, afirmen des de Podem, "és necessari que l'Ajuntament també estiga al seu costat, com administració més propera".

Com afirma el portaveu de Podem a l’ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago “és un sector que afecta tant a propietaris de locals, a autonòms responsables dels negocis, al personal que treballa, com als usuaris. I per tant, i seguint amb el principi de no deixar a ningú enrere, hem de ser capaços d'arribar a proposar les mesures i ajudes que puguen garantir que continuen avant i no s'hagen de veure obligats a tancar les portes definitivament”.

Per això, han portat a la mesa de reactivació d'Alcoi, reunida per primera vegada este dimecres 13 de maig, el que els han traslladat des del sector, agrupats tant a nivell local, provincial com estatal, per a coneixement de la mesa i també "per a proposar i treballar solucions de forma conjunta", com adaptar les ajudes i mesures locals, a les ja existents a nivell estatal o autonòmic, tenint en compte les seus característiques concretes i fer una gestió "d'acompanyament" al sector.

Conclou Cristian Santiago explicant que "la població està valorant molt positivament l'actitud dels més menuts i les més menudes de la casa i eixa sensació s'ha de convertir en opcions per a ells també, s'ho mereixen".

Pujar