11 de desembre de 2019 11/12/19

El Parc Natural de la Font Roja serà un dels escenaris del projecte 'Net to Net'

El Parc Natural de la Font Roja serà un dels escenaris del projecte 'Net to Net' - (foto 1)

  El Parc Natural de la Font Roja serà un dels escenaris del projecte 'Net to Net', un programa de voluntariat ambiental que permetrà conèixer els efectes del canvi climàtic a través de la seua incidència en les plantes.

  La iniciativa ha estat impulsada per la Fudación Caja Mediterráneo i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Alcoi i la Universitat d'Alacant, a través de l'Estació Científica Font Roja.

  Luis Boyer, president de la Fundació, ha avançat en roda de premsa que el projecte ha rebut una subvenció de 30.000 € del Ministeri de Medi Ambient. En companyia d'ell es trobava l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, i el coordinador l'Estació Científica Font Roja, Andreu Bonet, el qual ha explicat que la recol·lecció de dades fenológiques es durà a terme en altres dos llocs d'interés comunitari (LIC): la Serra de Crevillent i la de Carrascoy y el Valle (Múrcia). Aquests LIC, juntament amb el Carrascar de la Font Roja, estan circumscrits a la Xarxa Natura 2000, la majora xarxa ecològica mundial.

  De manera complementària, el CEMA Font Roja acollirà tres jornades formatives: 'Cultiva la red natura 2000' (sobre agricultura ecològica), 'Cuida la red natura 2000' (sobre caça sostenible) i 'Vive la red natura 2000' (sobre turisme sostenible).

  Per a obtenir més informació i/o formalitzar les inscripcions s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça mdioambiente@cajamediterraneo.es o trucar al número de telèfon del CEMA Font Roja 965 33 19 87.

  ocultar
  El Parc Natural de la Font Roja serà un dels escenaris del projecte 'Net to Net'
  Pujar