elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Nadal Esportiu oferta esportiva per a aquestes vacances nadalenques

El Nadal Esportiu oferta esportiva per a aquestes vacances nadalenques
  • L'activitat es desenvoluparà els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre

El pròxim 12 de desembre s'obri el període de preinscripció en línia a través del formulari que estarà penjat en la web de l'Ajuntament d'Alcoi per al Nadal Esportiu que es durà a terme els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. Aquest període s'obrirà a partir de les 9:30 h del matí fins a les 14:00 h del 13 de desembre. La preinscripció no garanteix la plaça. Serà el 20 de desembre quan es comuniquen els llistats definitius d'admesos.

Aquesta activitat, que com a anys anteriors és totalment gratuïta, va dirigida a xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2011 i 2017

S'establiran dos torns. Un primer torn per als dies 26 i 27 i un segon torn per als dies 28 i 29 de desembre. Els inscrits poden participar en un d'aquests dos torns o en cas d'haver-hi places disponibles es podria doblegar el torn. Les places són limitades.

“L'objectiu d'aquesta activitat és que els participants gaudisquen d'unes jornades lúdic - esportives en dates i període vacacional i practiquen esports i jocs populars, de raqueta, en piscina, judo … Amb tots els beneficis que la pràctica esportiva comporta especialment en aquestes edats”, ha destacat el regidor d'Esports, Alberto Belda.

 

Pujar