elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'oferta gastronòmica es tornarà a complementar aquestes Festes amb Tapa i Festa’ i Furgoteques

L'oferta gastronòmica es tornarà a complementar aquestes Festes amb Tapa i Festa’ i Furgoteques
  • ‘Tapa i Festa’ és una oferta gastronòmica amb 20 llocs que estarà oberta del 20 al 24 d'abril en La Glorieta, complementant als llocs de restauració del centre de la ciutat durant els dies de Festes

  • A més torna el Mercadet ambulant en ‘Els Alçamora’ amb Food Trucks i 5 llocs de menjar ràpid en Emilio Sala

MÉS FOTOS
L'oferta gastronòmica es tornarà a complementar aquestes Festes amb Tapa i Festa’ i Furgoteques - (foto 2)

El parc de la Glorieta acollirà la sisena edició de ‘Tapa i Festa’. Obrirà les portes el dia 20 d'abril a les 18 hores i romandrà oberta fins a finalitzar les festes la nit del 24 d'abril.

El Tapa i Festa va néixer amb vocació de servei al públic, per a totes les persones i famílies que visiten les nostres festes i no disposen d'una reserva per a menjar o sopar. Així doncs aquesta fira ofereix menjars, refrigeris i postres, en un ambient festiu acompanyat amb música, i amb zones de taules i cadires per a gaudir d'una agradable pausa abans de continuar pel recorregut fester.

Enguany Tapa i Festa compta amb 20 operadors de menjar variat instal·lats en carpes i furgoteca. La fira disposarà d'oferta variada, entre la qual es podrà gaudir d'arrossos, tapes i plats típics, carns i embotits a la brasa, entrepans, salsitxes alemanyes, menjar internacional (argentina, japonesa, alemanya, cubana...), mojitos, creps, rebosteria, entre altres. Alguns operadors comptaran amb oferta sense gluten, tant en menjar com en cerveses. La fira donarà servei tot el dia, durant desdejunis, menjars i sopars, i l'oferta gastronòmica es complementarà contínuament amb ambient musical.

Mercadet ambulant

Com cada any, aquestes festes també estarà el tradicional Mercadet ambulant Sant Jordi que se situa al llarg de la calçada del parc Cervantes i del carrer Els Alçamora fins al centre comercial. Enguany compta amb 90 llocs de venda de productes variats, incloent-hi la zona furgoteca de menjar gurmet. Enfront del centre de salut La Fàbrica hi haurà una caseta amb 6 lavabos adaptadats a persones amb mobilitat reduïda.

D'altra banda, en la plaça Emilio Sala s'instal·laran 5 llocs de menjar ràpid (hamburgueses, entrepans, patates, hot dog, etc).

Pujar