elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Eduardo Latorre incorpora un nou sistema de control d’accessos

L’Eduardo Latorre incorpora un nou sistema de control d’accessos - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Eduardo Latorre incorpora un nou sistema de control d’accessos - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcoi segueix invertint per millorar Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, recentment ha instal·lat un nou control d'accessos i un nou programa de gestió d'abonats amb el qual poder portar un seguiment actualitzat i detallat dels serveis i usuaris.

  Amb aquest equipament es compleix un doble objectiu, per una banda es millorarà el servei a totes les persones que fan ús diàriament de les instal·lacions esportives municipals i per altra es millora també la gestió interna i facilita la feina a les persones encarregades de l'atenció al públic.

  Aquest control d'accés dóna entrada a totes les persones que fan ús dels diferents serveis a través de fitxes personalitzades donant lloc a un seguiment actualitzat dels moviments que es produeixen en la gestió diària de la instal·lació esportiva.

  El programa s'anomena DEPORWIN i pertany a l'empresa especialitzada en el sector T-INNOVA. El pressupost ha estat de: 7.259,74 euros.

  El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha explicat que «Seguim millorant aquest complex esportiu municipal, que s'està convertint en tot un referent. Gràcies a la bona gestió i el superàvit aconseguit des de que l'Ajuntament gestiona l'Eduardo Latorre, podem invertit aquests diners en millorar el propi espai, tenim un complex esportiu públic de qualitat i a l'altura del de ciutats de molta més població».

  Pujar