elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alumnat del taller d’ocupació ‘Forma’t Alcoi II’ completaran la seua formació treballant a l’Ajuntament

L’alumnat del taller d’ocupació ‘Forma’t Alcoi II’ completaran la seua formació treballant a l’Ajuntament
  • L’alcalde d’Alcoi ha visitat aquest taller, que s’imparteix a Àgora, on estudien un total de 10 persones des de finals de 2021 i amb un contracte de 12 mesos de duració

  • La iniciativa ha suposat també la contractació del personal directiu i docent

MÉS FOTOS
L’alumnat del taller d’ocupació ‘Forma’t Alcoi II’ completaran la seua formació treballant a l’Ajuntament - (foto 2)
L’alumnat del taller d’ocupació ‘Forma’t Alcoi II’ completaran la seua formació treballant a l’Ajuntament - (foto 3)
L’alumnat del taller d’ocupació ‘Forma’t Alcoi II’ completaran la seua formació treballant a l’Ajuntament - (foto 4)

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el regidor d'Ocupació, Empresa i Formació, Alberto Belda, han visitat aquest dimarts 15 de febrer el taller d’ocupació que es realitza a Alcoi durant 2022. Es tracta d’un programa concedit pel Servei Valencià d´Ocupació i Formació “LABORA” a l’Ajuntament d'Alcoi, anomenat “Taller d´Ocupació Forma’t Alcoi II” i està comprés per un itinerari formatiu amb dues especialitats: Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (Certificat de Professionalitat de nivell 1) i Activitats Administratives en la Relació amb el client (Certificat de Professionalitat de nivell 2).

El taller ha obtingut una subvenció de 241.358,40 euros de LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, susceptibles de cofinançament pel Fons Social Europeu (FSE).

En total 10 alumnes treballadors/es estan realitzant aquest taller d’ocupació des del 30/12/2021 amb un contracte de 12 mesos de duració. El taller també ha suposat, fins ara, la contractació del personal per a dur a terme el mateix, concretament un director i un docent i pròximament es contractarà més figures docents per a impartir determinats mòduls formatius.

Al llarg de la seua visita, l’alcalde, Toni Francés, ha destacat davant l’alumnat la importància dels tallers d´ocupació, programes mixtos d’ocupació i formació que tenen per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades procurant la seua qualificació professional i afavorint la seua inserció laboral.

Els/les alumnes treballadors/es completaran la seua formació desenvolupant les tasques apreses a diferents departaments de l’Ajuntament d’Alcoi. Dels 10 alumnes treballadors/es, set són dones i tres homes, amb una mitjana d´edat de 51’9 anys.

Pujar