elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde d’Alcoi i membres del Govern visiten El Castellar per conéixer de primera mà les necessitats del barri

L’alcalde d’Alcoi i membres del Govern visiten El Castellar per conéixer de primera mà les necessitats del barri
  MÉS FOTOS
  L’alcalde d’Alcoi i membres del Govern visiten El Castellar per conéixer de primera mà les necessitats del barri - (foto 2)
  L’alcalde d’Alcoi i membres del Govern visiten El Castellar per conéixer de primera mà les necessitats del barri - (foto 3)

  L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va visitar ahir al veïnat d'El Castellar, acompanyat per la regidora de Transició Ecològica i Medi Ambient, Habitatge i Patrimoni Municipal, Teresa Sanjuán i el regidor de Patrimoni Cultural, Ignacio Trelis.

  L’encontre es va fer de la mà de l’Associació Veïnal de Batoi, i va aprofitar per a conéixer en primera persona les necessitats de manteniment i convivència del barri. Atenent les explicacions dels veïns i veïnes d’El Castellar i de representants de l’entitat veïnal.

  Tant l’alcalde com la resta del Govern Municipal manifesten la voluntat d’escoltar a totes i cada una de les entitats tant veïnals, com socials, culturals, esportives o de qualsevol àmbit. Des del començament de la legislatura ja es superen les 40 reunions amb associacions buscant la màxima proximitat possible.

   

  Pujar