elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alcoi presenta una programació de màgia i teatre al carrer per a tota la família

L’Ajuntament d’Alcoi presenta una programació de màgia i teatre al carrer per a tota la família
  • És una proposta dels pressupostos participatius 2023 que es durà a terme gràcies al treball de forma transversal de tres regidories: Democràcia Participativa, Cultura i Comerç

Durant aquest estiu Alcoi tindrà una programació de màgia i teatre per a tota la família. Aquesta va ser la segona proposta més votada dins de la part de despesa corrent dels pressupostos participatius 2023 i es durà a terme gràcies al treball de forma transversal de tres regidories: Democràcia Participativa, Cultura i Comerç. Hi haurà tres espectacles diferents al carrer i als mercats, en concret, Mag Hugo: Màgia al Mercat, Aquiles de La Fam Teatre i Spoiler de Xavi Castillo.

Pel que respecta al Mag Hugo actuarà als tres mercats de la ciutat, ens endinsarà en la màgia més directa, sorprenent i trepidant. Actuarà a les 12 hores els tres primers dissabtes del mes de juliol. El dia 1 al Mercat de la Zona Nord, el 8 al Mercat Sant Roc i el 15 al Mercat de Sant Mateu.

Pel que fa al teatre de carrer, La Fam Teatre representarà 'Aquiles', un espectacle de teatre itinerant on gegant articulat de 5,50 metres d'alçada irromprà a la nostra ciutat i ens deixarà tots fascinats. Serà el divendres 21 de juliol a les 19 hores en el carrer Sant Llorenç.

Finalment, el dissabte 26 agost, l’Auditori Amando Blanquer acollirà a les 22.00 hores Spoiler, de Xavi Castillo. Un homenatge al món del cinema. Hi haurà de tot: records d’infància, grans clàssics de la ciència-ficció, el terror, la comèdia i els grans directors.

"La ferramenta dels pressupostos participatius, com tots sabem, dóna a la ciutadania l'oportunitat d’invertir una part del pressupost en allò que consideren més important o necessari. Com tots sabem per a cada persona són específiques aquestes prioritats, i per això valorem tan positivament l’execució de les propostes, ja que no serien possibles sense l’involucrament de tots els departaments de l’Ajuntament que de forma transversal treballen perquè siguen una realitat les peticions de la ciutadania. En aquesta proposta en particular hem treballat tres regidories de forma transversal, vull agrair la seua col·laboració per poder fer realitat aquesta proposta. Veiem com una vegada més les propostes de la ciutadania es porten a terme, i aquest mateix estiu veurem al carrer el que van votar a finals de novembre", ha destacat la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán.

En aquesta iniciativa també col·laboren la Federació de Comerç d’Alcoi, Aceca i la Cámara de Comercio, així com la Conselleria d’Economia Sostenible.

Pujar