elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcoi obri un canal d'informació a través de whatsapp

  • El canal és unidireccional, les persones que segueixen el canal reben els missatges i es mantenen informades, però no poden respondre als continguts ni enviar comentaris

  • Guanyar ha fet la proposta en el ple i la proposta s'estava duent a terme

L'Ajuntament d'Alcoi ha obert un canal de Whatsapp com a eina d'informació immediata a la ciutadania. Guanyar Alcoi ha presentat un prec per a la creació d'aquest canal, encara que el procés ja estava en marxa, tal com es va fer en la regidoria de Cultura, fa ja dos mesos.

En el canal de WhatsApp de l'Ajuntament, es compartiran talls de trànsit, aigua i llum, així com diferents avisos d'interés per a la ciutadania, podent-se ampliar en un futur amb notícies d'actualitat municipal, o programes d'activitats, entre altres.

El canal és unidireccional, és a dir, les persones que segueixen el canal reben els missatges i es mantenen informades, però no poden respondre als continguts ni enviar comentaris. La privacitat està protegida atés que ni l'Ajuntament ni cap persona subscrita al canal poden accedir al número de telèfon ni a les dades personals de les persones usuàries.

Recentment, WhatsApp ha posat en marxa els canals, un nou servei de difusió que permet rebre novetats a través d'aquesta aplicació, que és l'eina de missatgeria més utilitzada. L'Ajuntament d'Alcoi ha creat el seu canal propi de WhatsApp com una nova via de comunicació ràpida i efectiva cap a la ciutadania.

Les persones interessades són les que prenen la decisió de seguir el canal. En cap cas el titular del compte de Whatsapp, l'Ajuntament d'Alcoi, pot agregar usuaris, com sí que succeeix amb els grups.

L'enllaç per a seguir aquest canal és el següent: https://whatsapp.com/channel/0029VaN6mUC1iUxR3Cfa8S3j. Cal fer accedir a l'enllaç des del telèfon mòbil i posteriorment activar les notificacions.

La regidora d'Administració Local, Lorena Zamorano destaca que “en el nostre govern treballem en proximitat amb la ciutadania, mantenint de manera constant reunions amb col·lectius, i un exemple més el tenim ací, volem que la informació arribe a la ciutadania de manera ràpida, clara i directa. A més de tindre la informació en la web oficial, d'aquesta manera aconseguirem que totes les persones interessades tinguen la informació al moment”.

 

Pujar