elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcoi habilita espais en els quals ajudarà a aconseguir el passaport Covid a la ciutadania

L'Ajuntament d'Alcoi habilita espais en els quals ajudarà a aconseguir el passaport Covid a la ciutadania
  • Es tracta de quatre punts de la ciutat, tres centres de Majors i el Departament de Sanitat

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha autoritzat l'exigència del conegut com a passaport Covid per a accedir a establiments d'hostaleria, restauració i oci amb aforament superior a 50 persones, així com per a festivals de música i esdeveniments i celebracions amb més de 500 assistents, també serà obligatori per a les visites a centres hospitalaris i residències de majors, tan públiques o privades.

L'Ajuntament d'Alcoi ja havia previst aquesta circumstància, per aquest motiu, a partir del pròxim dilluns, habilitarà quatre espais de la ciutat per a facilitar la descàrrega i impressió del passaport Covid a tota la ciutadania i especialment a les persones majors, que són les que solen tindre més dificultats per a accedir a les noves tecnologies.

En concret hi haurà un punt específic per a aquest menester en tres centres de Majors, que seran el de la Plaça, Oliver i Zona Nord en horari de 10 a 12 hores, de dilluns a divendres. També es podrà aconseguir, amb cita prèvia, en el Departament de Salut Pública de l'Ajuntament d'Alcoi que està situat al carrer Pintor Casanova (Major), número 10.

És important assenyalar que s'avisarà d'aquesta informació a les persones majors que viuen soles i estan incloses en la base de dades de l'ajuntament.

Per a poder aconseguir el passaport Covid hauran d'acudir amb la seua targeta SIP i el DNI.

“Es tracta de facilitar a totes les persones que puguen aconseguir aquest document que serà necessari per a accedir a diferents espais. Des de l'ajuntament som conscients que les dates nadalenques són especials per a tothom. L'any passat a causa de la Covid van ser moments molt durs, enguany encara que la pandèmia continua present, volem afavorir tot el possible els moments en família i de celebració, sense oblidar que hem de continuar respectant totes les mesures de seguretat per a tractar d'evitar la propagació del coronavirus”, ha afirmat la regidora de Salut Pública, Teresa Sanjuán.  

Pujar