elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcoi contractarà dos tècnics per a poder augmentar la participació al Campus d’Estiu

  • Enguany per primera vegada hi haurà 6 grups amb un total de 102 participants

Recordem que l'Ajuntament d'Alcoi ha organitzat un any més amb la col·laboració de Mútua de Llevant el Campus d’Estiu dirigit als xiquets i xiquetes d'entre 4 i 13 anys.

En aquesta edició es contractaran dos tècnics per a dur a terme l'activitat i ampliar a un sisé grup, sempre s'han realitzat 5 grups. Enguany s'ha augmentat un sisé grup per a poder incrementar el nombre d'inscrits, a més d'ampliar les ràtios d'alumnes per grups per a abastar al major numere de participants possibles. En aquesta edició hi haurà 102 participants i en llista d'espera del total de 147 prescripcions, mentre que en la passada edició va haver-hi 77 participants amb 46 en llista d'espera amb 123 preinscripcions.

L'activitat es fa simultàniament al costat dels cursos d'Estiu de natació, per aquest motiu es reforça la plantilla durant el mes de juliol, per a poder executar les activitats arribant al major nombre de xiquets i xiquetes.
No és possible augmentar més grups al campus, ja que no existeixen espais per a poder situar-los. Els espais disponibles de les activitats que conviuen amb l'activitat pròpia del complex esportiu i amb els cursos d'estiu de natació són: pistes de pàdel, sala judo/ioga, Sala TRX, piscines, pistes Poliesportiu Caramanxel Juan Agudo Garat i les exteriors CDM Eduardo Latorre.

Les persones inscrites podran gaudir de totes les activitats esportives oferides i impartides pels tècnics qualificats del Complex Esportiu Municipal. Activitats aquàtiques, jocs i activitats multiesportives, tallers educatius, jocs tradicionals, esports de raqueta com el pàdel, tenis, bàdminton o tenis taula.

El Campus d'Estiu es desenvoluparà del 26 de juny al 28 de juliol en horari de 9.00 h a 14.00 h i compta amb importants bonificacions per a famílies nombroses, famílies monoparentals o menors amb grau de discapacitat igual o superior al 33% beneficiant-se d'un descompte del 25%, bonificació reflectida a les taules de preus públics municipals. També podran beneficiar-se d'aquests preus més reduïts els abonats al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre,

Els grups d'edat seran de 4 a 6 anys, 7 a 10 i 11 a 13. I les places per grup aniran des dels 10 per als grups dels més xicotets als 12 xiquets i xiquetes per grup en les edats d'entre 7 i 13 anys.

El Campus es divideix en 5 setmanes donant l'opció d'inscripció per setmanes per a ajustar-se el màxim possible a les necessitats de les famílies.

“Aquesta és una activitat molt esperada que ja s'ha consolidat i des de la regidoria treballem per a intentar poder incrementar les inscripcions, augmentant el nombre de tècnics, d'una banda, i amb més bonificacions perquè totes les famílies puguen accedir al Campus d’Estiu”, ha indicat el regidor d'Esports, Alberto Belda.

 

Pujar