elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jutjats per intentar prostituir a dos menors a Alcoi

Jutjats per intentar prostituir a dos menors a Alcoi
  • Es van aprofitar d'una xica amb retard mental perquè treballara per a ells

Jutgen a tres persones per proposar-li a una menor que es prostituïra a l'abril de 2021 en el municipi alacantí d'Alcoi.

Els fets van començar quan dos dels processaments, un home i una dona, li van proposar a la tercera, una dona que tenia diagnosticat un retard mental lleu, que es mudara amb ells al seu habitatge a Alcoi i que exercira la prostitució.

Així, els principals processaments van administrar els diners que s'obtenia d'aquesta activitat. Poc després, els tres es van concertar per a reclutar a una menor perquè també es prostituïra, amb l'excusa dels alts rendiments que obtindria. Segons relata la Fiscalia, els processaments només van aconseguir que la xiqueta repartira entrades i targetes per a concertar cites, a canvi de 20 euros.

El Ministeri Públic sol·licita per a dos dels encausats una pena de presó de nou anys per un delicte de determinació a la prostitució i un altre d'inducció a la prostitució de menors. Per a la tercera processada, demana 6 anys de presó per aquest últim delicte.

Pujar