elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fugida de pel·lícula a Alcoi: fuig d'un control a gran velocitat i intenta atropellar als agents

Fugida de pel·lícula a Alcoi: fuig d'un control a gran velocitat i intenta atropellar als agents
  • Després de ser detingut va donar positiu en alcohol i drogues

Dissabte passat a la vesprada la Policia Local va detindre a un home per saltar-se un control d'alcohol i drogues que s'estava realitzant i donar-se a la fugida. Els fets van succeir mentre la Policia Local desenvolupava aquest control de vehicles al carrer Sant Rosa, amb motiu de la campanya estatal d'alcohol i drogues duta a terme entre el 14 i el 20 d'agost. Un conductor va iniciar maniobres per a estacionar el vehicle amb la finalitat d'eludir el control, situació que va ser detectada pels agents exigint-li l'entrada a la zona de control per a la seua identificació, inspecció i proves.

Aquest conductor, en la seua mateixa actitud evasiva, desobeint tals ordres, va emprendre la seua fugida del lloc a gran velocitat i de manera temerària, amb perill per als agents, que van tindre fins i tot que apartar-se per a evitar ser atropellats, així com la resta d'usuaris de la via.

Després de tal fugida, es va iniciar la seua persecució per diverses patrulles per diferents carrers del barri de Santa Rosa, aconseguint finalment la seua detenció i captura.

Aquest conductor és un ciutadà europeu a qui no se li va poder acreditar domicili conegut a la nostra ciutat ni permís de conduir vigent. Realitzades les proves d'alcohol i drogues va atorgar un resultat positiu en totes dues proves, presentant símptomes d'estar sota la seua influència, tal com informen des de la Policia Local.

El vehicle va ser intervingut i el conductor va quedar detingut per un presumpte delicte de desobediència greu als agents de l'autoritat i els presumptes delictes de conducció influenciada i sense permís.

Pujar