elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut per insultar i amenaçar els clients d'un bar a Alcoi i posteriorment agredir tres policies

Detingut per insultar i amenaçar els clients d'un bar a Alcoi i posteriorment agredir tres policies
  • El detingut és un home de 48 anys que està ingressat a l'Hospital Mare de Deu dels Lliris custodiat fins a la seua posada a disposició judicial

Durant la vesprada del passat divendres 8 de setembre, la Policia Local d'Alcoi va ser alertada amb motiu de la pertorbació de l'ordre públic que estava ocasionant un home a la terrassa d'un establiment de l'Alameda Camilo Sesto.

Van acudir dues dotacions policials que van trobar a aquesta persona asseguda a la terrassa repleta de gent, increpant als vianants i a les cambreres d'aquest establiment.

Els agents, després de requerir-li que deposara la seua actitud, i donada la seua negativa a identificar-se, li van comminar al fet que marxara del lloc, al que es va negar rotundament, “insultant i faltant el respecte als policies locals actuants”. Pel que sembla mementos abans, aquest home de 48 anys, ja havia faltat al respecte a la cambrera “amb comentaris sexistes i de molt mal gust”, continuant amb els agents, “amenaçant-los i arribant fins i tot a agredir a tres dels policies locals actuants”. Per aquests motius es va procedir a la detenció a la seua detenció.

Moments posteriors, i ja en dependències sanitàries, el detingut va continuar amb la mateixa actitud, “amenaçant i proferint greus insults als sanitaris”. Després dels fets, va quedar ingressat a l'hospital Mare de Déu dels Lliris, custodiat per efectius policials fins a la seua posada a disposició judicial.

D'altra banda, els agents revisten lesions per contusions i esgarrapades, per la qual cosa després de la seua primera intervenció sanitària únicament requereixen seguiment i cures domiciliàries.

“Vull agrair la gran faena que fa la Policia Local d'Alcoi. És molt important la col·laboració ciutadana, han d'avisar i denunciar quan vegen algun fet delictiu. Les denúncies s'han de fer a la Policia, ja que si ho fem en xarxes socials, tindrem molta repercussió, però no solucionarem res, al contrari, ens exposem a ser denunciats per la persona causant del delicte”, ha destacat el regidor de Seguretat Ciutadana, Raül Llopis.

Pujar