elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut, gràcies a unes càmeres que el van gravar, un lladre que va robar i agredir una parella a Alcoi

Detingut, gràcies a unes càmeres que el van gravar, un lladre que va robar i agredir una parella a Alcoi
  • La revisió de les imatges va permetre localitzar al sospitós, al qual tant Policia Local com Policia Nacional seguien la pista. La persona detesa ja ha passat a disposició judicial

Una operació conjunta de la Policia Local i la Policia Nacional ha conclòs amb la identificació i arrest d'una persona com a autora d'un robatori amb violència i a la qual s'imputen accions delictives similars.

Els fets investigats van succeir aquest dimarts 17 d'octubre a primera hora del matí quan un matrimoni va ser sorprés per l'ara arrestat als voltants del Centre Cultural Mario Silvestre. Després d'un forcejament, el detingut va acabar tirant a terra a una de les víctimes i fugint després de robar a la parella.

De manera immediata, Policia Local i Nacional van començar a investigar per a obtindre el màxim d'informació, així com a revisar les imatges captades per les càmeres pròximes. Encara que aquestes no van recollir l’agressió i el robatori, sí que van permetre identificar i iniciar una batuda per a localitzar a esta persona, a la qual els agents ja buscaven per altres fets delictius similars.

Finalment, gràcies a la col·laboració conjunta de tots dos Cossos de Seguretat, es va aconseguir arrestar a esta persona, que ha passat a disposició judicial.

 

Pujar