elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Consell de Cultura aprova 6 projectes culturals proposats per la ciutadania d'Alcoi

El Consell de Cultura aprova 6 projectes culturals proposats per la ciutadania d'Alcoi
  • Com va anunciar la regidora de Cultura fa uns mesos, els recents canvis al Consell de Cultura permetien a qualsevol associació o ciutadà proposar activitats

MÉS FOTOS
El Consell de Cultura aprova 6 projectes culturals proposats per la ciutadania d'Alcoi - (foto 2)

Aquesta setmana passada es va reunir el Consell de Cultura per valorar les propostes rebudes per desenvolupar-les durant el 2024, ja que com va anunciar la regidora, Elisa Guillem, a partir d’enguany aquestes propostes estaran obertes al conjunt de la ciutadania per fer més participativa l’activitat del Consell. Així doncs, una vegada realitzades les valoracions i votacions del Consell, han sigut 6 les propostes escollides per dur-les a terme, el que suposa el 50% de les propostes que s’havien fet arribar.

Guillem ha destacat la «gran varietat de les propostes i els projectes escollits», i comenta que «estan relacionats amb diferents aspectes culturals, com el teatre, la literatura, la pintura o l’audiovisual». Concretament, es fomentarà el teatre local mitjançant l’exhibició d’un grup local al pròxim Teatram, s’incrementarà l’abast del Dia del Llibre o es realitzarà un projecte d’entrevistes vinculades a la història tèxtil. També, es duran a terme diferents exposicions i s’impulsarà la representació d’un teatre vinculat a la memòria democràtica.

La regidora ha volgut recordar que tots els projectes han sorgit «del món associatiu i de la ciutadania», i per això ha mostrat la seua satisfacció «per haver aconseguit fer una cultura més participativa». A més, ha destacat la feina del Consell de Cultura i ha comentat que «la cultura l’hem de fer entre totes les alcoianes i alcoians».

 

Pujar