elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciclisme saudí a Alcoi

Ciclisme saudí a Alcoi
  MÉS FOTOS
  Ciclisme saudí a Alcoi - (foto 2)
  Ciclisme saudí a Alcoi - (foto 3)

  L'equip saudí de l'Alsalam, juntament amb la selecció absoluta femenina i de pista del país àrab, han aterrat a Alcoi per a realitzar per les nostres carreteres i les de la comarca diferents entrenaments.

  Un total de 45 esportistes que en el dia d’ahir van visitar l’Ajuntament de la ciutat i on a més de donar-los la benvinguda i mostrar-los tot l’afecte i hospitalitat, se’ls van exposar diferents aspectes relacionats amb l'entorn, la cultura, l’esport, la gastronomia... perquè puguen gaudir i conéixer la nostra ciutat.

  Les valoracions fetes per l’expedició saudita van ser molt positives i els tècnics i seleccionadors van confessar sentir-se molt còmodes a la ciutat i encantats amb les condicions que aquesta els ofereix per a la pràctica del ciclisme, destacant la varietat de rutes i els paisatges pels quals transcorren les mateixes

  L’estada d'aquests esportistes a Alcoi suposa una important aportació a l’economia local, ja que tots ells estan pernoctant en diversos emplaçaments hotelers locals i gaudint fora de l'horari d'entrenament dels locals d'hostaleria i oci de la ciutat.

  .

  Pujar