elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Avanç en la creació de l'Oficina de Captació d'Inversions a Alcoi

Avanç en la creació de l'Oficina de Captació d'Inversions a Alcoi
  • Ajuntament i Cámara de Comercio van mantindre una reunió

MÉS FOTOS
Avanç en la creació de l'Oficina de Captació d'Inversions a Alcoi - (foto 2)

L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i el vicealcalde, Àlex Cerradelo, s'han reunit amb el president de la Cámara Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Alcoy, Pablo de Gracia i el responsable de l'Oficina AceleraPyme d'aquesta entitat, Francisco Expósito, per a avançar en la creació de l'Oficina d'Atracció d'Inversions d'Alcoi.

Recordem que el Pressupost de l'Ajuntament d'Alcoi inclou una partida de 40.000 euros per a formalitzar el conveni i dur a terme aquesta iniciativa que ajude a la captació d'empreses interessades a assentar-se a la ciutat, així com al seu assessorament. L'Oficina d'Atracció d'Inversions informarà, assessorarà i acompanyarà a les empreses i projectes emprenedors que vulguen instar-se o reforçar la seua presència a Alcoi.

“Alcoi és una ciutat atractiva per a les empreses, treballem de la mà de la Cámara per a la posada en marxa d'aquesta oficina amb la qual volem captar inversions per a Alcoi, atendre els inversors i facilitar la implantació de noves empreses en tota la ciutat. Aquesta és una mesura que estableix el Pla d'Impuls Industrial d'Alcoi per a augmentar el teixit industrial de la nostra ciutat. És necessari captar noves inversions en el territori, inversions per a la implementació d'empreses nacionals i internacionals. Atraure projectes d'inversió i nous projectes empresarials, especialment projectes d'alt nivell tecnològic que serien una font d'important creixement d'ocupació i riquesa per a la ciutat i comarcal”, ha afirmat l'alcalde, Toni Francés.

Per part seua, el president de la Cámara, Pablo de Gracia, ha fet una “valoració positiva després de la reunió amb l'alcalde i el vicealcalde per a avançar en l'Oficina, un projecte que és molt important per al desenvolupament econòmic de la nostra ciutat i que és una de les peticions que des de la Cambra vam fer en el govern. És crucial dotar d'un pressupost per a la posada en marxa d'activitats que potencien la imatge industrial del nostre territori, la posen en valor i que ens servisca per a oferir la nostra ciutat a possibles inversors”.

Pujar