elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Autoritzades més de 30 carpes i barres per a Festes de Moros i Cristians d'Alcoi

  • Des dels departaments d’Enginyeria i Llicències de l’Ajuntament d’Alcoi s’han tramitat 21 autoritzacions i des de Festes 12 carpes corresponents a diferents Filaes

Des dels departaments d’Enginyeria, Llicències i Festes s’han tramitat les últimes setmanes més de 30 sol·licituds per instal·lar carpes i barres a la via pública durant les festes de Moros i Cristians. D’aquestes sol·licituds la pràctica totalitat han sigut acceptades per l’Ajuntament i estaran als carrers d’Alcoi durant la Trilogia.

En concret, des d’Enginyeria i Llicències, la regidora Elisa Guillem ha comunicat l’autorització d’un total de 21 barres i carpes, que es concentraran principalment a la Plaça de Dins, la Plaça Emili Sala (Correus) i el Parterre. Per altra banda, des de Festes són un total de 12 les carpes autoritzades per a les diferents Filaes de la ciutat, que augmenten en aquestes dates les seues necessitats d’espai. Com a novetat, enguany al nou aparcament de La Riba també s’instal·laran aquest tipus de carpes.

Des de les regidories implicades destaquen el gran treball realitzat pel personal tècnic, el qual «permetrà disposar de múltiples espais destinats a gaudir de les Festes, amb seguretat i complint les normatives adequades».

 

Pujar