elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aquest divendres hi haurà dues activitats d'oci alternatiu per a la joventut, proposta dels pressupostos participatius

Aquest divendres hi haurà dues activitats d'oci alternatiu per a la joventut, proposta dels pressupostos participatius
  • Va ser la proposta més votada de 2022

MÉS FOTOS
Aquest divendres hi haurà dues activitats d'oci alternatiu per a la joventut, proposta dels pressupostos participatius - (foto 2)

El CCJ, situat temporalment en la primera planta del Centre Comercial Alzamora, acollirà aquest divendres dues iniciatives d'oci alternatiu per a joves. Aquesta va ser la proposta més votada en els Pressupostos Participatius 2022 i pertany a l'apartat de despesa corrent, és a dir, el que va destinat a activitats. La programació s'emmarcarà en la Nit Jove que té 5 activitats diferents d'oci alternatiu per a la joventut de 12 a 30 anys.

La primera de les activitats és una ‘Game Party’, és a dir, una festa de videojocs. Hi haurà diferents zones habilitades per a ‘gamers’, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, on es podrà jugar amb el mateix dispositiu o els que hi haurà preparats. Hi haurà espai per a la Realitat Virtual, Simuladors de Conducció, Campionat amb mòbil, Campionats Xbox i Playstation i consoles d'ús lliure. Entre altres jocs estaran: FIFA, NBA2K, Fortnite, Brawl Stars i Just Dance. Tindrà lloc des de les 20 hores fins a les 2.

Més informació i inscripcions: https://www.joventutalcoi.org/event-details/nitjove-game-party

L'altra activitat consistirà en la simulació de vol Wingsuit. El Wingsuit és una de les modalitats del paracaigudisme on es col·loca un vestit simulant unes ales entre les cames i els braços que permet planejar per l'aire. Per a la realització d'aquesta experiència, els participants seran penjats d'una estructura, i se'ls col·locaran unes ulleres de visió esfèrica. L'efecte és una teletrasportació a un vol virtual amb emocions excepcionals. L'horari és des de les 22 hores fins a les 2 de la matinada. Inscripcions: https://www.joventutalcoi.org/event-details/nitjove-simulador-wingsuit?fbclid=iwar3qhusx_4syh7_auet-9mlr3zhigpo_vgojd4n-k53_bn7jrg-e4d4s0te

Recordem que el CCJ enguany ha preparat activitats en la seua programació a l'agost amb ‘Les Nits Joves’. A més de la del pròxim dissabte, el passat dia 6 va tindre lloc també dins d'aquesta proposta d'oci alternatiu dels pressupostos participatius ‘La nit dels Pirates’ amb la projecció gratuïta als cinemes Axion de ‘Piratas del Caribe 5. La Venganza de Salazar’, amb l'organització de jocs de taula, gràcies a l'entitat ‘Diumengers Alcoi’ i la Escape Room ‘El tresor del Pirata’.

“El programa ‘Nit Jove’ acull a l'agost 5 propostes d'oci alternatiu per a la joventut de la nostra ciutat. Es tracta de propostes diferents i interessants per a unes dates estivals on hi ha més temps per a l'oci, cosa que ens ha servit per a posar en marxa aquest programa amb bastant èxit i que des de joventut volem allargar fins a finals d'any. M'agradaria destacar que va ser la proposta més votada dels pressupostos participatius i agrair el treball conjunt amb la regidoria de participació ciutadana”, destaca la regidora de Joventut, María Baca.

Finalment recordar que l'Edifici Cervantes acull unes obres de Rehabilitació i eficiència energètica cofinançades per Fons Europeus 50%, Generalitat 35% i Ajuntament el 15%. Per aquest motiu des del dilluns 18 de juliol, la regidoria de Joventut ha establit les seues dependències en la primera planta del CC Alzamora, on utilitza tres locals tant per a les oficines com per a la resta de les activitats.

Pujar