elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple aprova per unanimitat l'autorització de la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes

El Ple aprova per unanimitat l'autorització de la constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes
  • Aquest és un pas imprescindible per a ser una Àrea Industrial Avançada

Una vegada es va aprovar per part de l'Assemblea de Ratificació de la Constitució de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes. Era imprescindible l'aprovació per part del Ple Municipal. Aquest és un pas essencial per a ser una Àrea Industrial Avançada.

Ser una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d'ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d'aquestes zones per a atraure noves empreses.

Recordem que el passat 20 de setembre l'Àgora va acollir l'assemblea en la qual es va adequar l'Associació Cotes Baixes a la llei vigent quant a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. A més es va aprovar el projecte de conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Alcoi i l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d'actuació d'aquesta EGM, manifestació explicita de cara a l'autorització posterior de la constitució del ple de la corporació que ha tingut lloc hui. L'acord de col·laboració amb l'Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon.

Recordem que l'Ajuntament va aprovar el mes de desembre el conveni de col·laboració amb aquesta entitat. Prèviament, Cotes Baixes va presentar perquè l'ajuntament tramitara aquest acord el projecte de conveni, estatuts i pla inicial, que després del vistiplau dels tècnics va ser ratificat en Ple.

Pujar