elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi tindrà escoleta municipal d’estiu

Alcoi tindrà escoleta municipal d’estiu
  • El vicealcalde, Àlex Cerradelo, ha recordat que fins el 22 de maig es poden realitzar les inscripcions

La regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI impulsarà 150 places gratuïtes de l’Escola Municipal d’Estiu 2024. Com explica el vicealcalde i regidor, Àlex Cerradelo, l’objectiu és «oferir un servei de cura professional de qualitat, dirigit a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys», i també recorda que està «orientat a facilitar recursos públics per a la conciliació de la vida laboral, familiar i personal».

L’Escola Municipal d’Estiu d’Alcoi tindrà lloc des de l’1 de juliol fins al 9 d’agost de 2024, i en cada quinzena es podran inscriure un total de 50 xiquets i xiquetes. L’horari serà de 9 a 14 h, de dilluns a divendres, i a més es donarà la possibilitat d’assistir al servei de permanències de 8 a 9 h i de 14 a 15 h a la piscina municipal «José Trenzano Alós”.

Pel que fa a les inscripcions, es podran realitzar fins al 22 de maig, tant de manera presencial com online. Presencialment es podrà fer al departament de Serveis Socials, al Carrer Oliver 17, o al registre de l’Ajuntament. També, està l’opció telemàtica mitjançant la seu electrònica.

Cerradelo ha destacat que «aquest servei garanteix la conciliació familiar, especialment per a les famílies més vulnerables, un objectiu essencial de la regidoria». A més, ha criticat que el nou govern de la Generalitat ha realitzat canvis en l’adjudicació de l’ajuda que permet aquesta escoleta, el que «impedeix que es conega encara a dia de hui l’import d’aquesta subvenció».

Pujar