elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi promociona els seus Moros i Cristians

Alcoi promociona els seus Moros i Cristians

  La campanya promocional de les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi arriba aquest any a prop d'un centenar de mupis (publicitat estàtica en marquesines) en terres valencianes, repartits el 70% d'ells a la província d'Alacant i l'altre 30% a la de València. En la nostra ciutat, ja fa dies que diferents mupis anticipen l'arribada de tan esperada festivitat.

  Als mupis que hi ha en la ciutat, cal sumar tres tanques publicitàries, t a les entrades de la ciutat per la Beniata i la partida Algars, s'ha de sumardes de l'any passat la que es troba instal·lada en el carrer Banyeres, a l'altura del Camp Municipal El Collao.

  Fora de la nostra ciutat, Benidorm és el municipi amb major nombre de mupis, seguit de Gandia. També hi ha publicitat en els municipis de Xàtiva, Xàbia, Oriola, Alfàs del Pi, El Campello, Santa Pola, Calp i Ontinyent.

  A banda de la publicitat estàtica l'edil de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que, com ve sent habitual, «els mitjans de comunicació també seran escenari de la promoció, a través de falques radiofòniques i insercions en premsa digital i escrita, no solament a la Comunitat, sinó també a la província de Múrcia».

  A més, des de l'1 de març i durant tot el mes, Alcoi forma part d'una publicació de la Revista Club Renfe per als trens AVE. Aquesta revista és una revista mensual de 500.000 exemplars que consta de diferents versions per a garantir una experiència en 360é a través d'una App interactiva, RRSS, Isuu i web.

  Cal assenyalar que Alcoi forma part de l'Associació AVE Villena Llevant Interior la comesa del qual és crear sinergies per a fomentar el desenvolupament turístic del territori entorn de l'estació d'AVE de Villena. Aquest tipus d'accions incloses en el pla de màrqueting i accions promocionals de la Regidoria de Turisme són fonamentals per a posicionar la destinació en una època prèvia als grans desplaçaments que suposa la Setmana Santa i per descomptat aprofitant el reclam de les pròximes festes de Moros i Cristians d'Interés Turístic Internacional que tindran lloc del 4 al 6 de maig de 2019. De la mateixa manera la promoció se centra en tots els recursos de la ciutat amb la finalitat de generar noves visites.

  El tren és el mitjà utilitzat pel 48% dels viatgers espanyols i representa uns 29,9 milions de viatgers a Espanya per davant de l'avió que representa el 35%. 2,6 milions de viatgers són usuaris mensuals de l'AVE. A més la revista és gratuïta per a tots els membres del Club Renfe que suposen entorn de 800.000 persones.

  «Encara que l'AVE no arriba a Alcoi, i cal millorar la línia Alcoi-Xàtiva,aquesta publicitat resulta molt efectiva com vam poder veure al Nadal. El que fem es donar-nos a conéixer en una publicació que està present en tot el territori nacional i que reporta una oportunitat única per mostrar la nostra destinació. No obstant, continuarem reivindicant que s’execute la inversió de 22 milions d’euros promesa pel Ministeri de Foment perquè les comarques de l'interior ens mereixem un transport públic de qualitat per poder-nos desenvolupar com a territori», ha conclós, Lorena Zamorano.

  Pujar