elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi es promociona com a destinació turística en les fires de Navarra i Utrecht

Alcoi es promociona com a destinació turística en les fires de Navarra i Utrecht
  • El certamen de Pamplona ha comptat amb la presència del xef Kiko Moya del restaurant L’Escaleta de Cocentaina, qui ostenta dues estreles Michelin i tres sols Repsol

MÉS FOTOS
Alcoi es promociona com a destinació turística en les fires de Navarra i Utrecht - (foto 2)
Alcoi es promociona com a destinació turística en les fires de Navarra i Utrecht - (foto 3)

Alcoi ha estat present la passada setmana en la Fira Fiets en Wandelbeurs d'Utrecht (Holanda) sota l'estand de Turespaña i en la Fira Navartur de Pamplona de la mà de Turisme CV.

És la tercera ocasió que Alcoi es promociona als països baixos en aquesta fira, considerada la més notable al voltant del ciclisme i del  turisme a l'aire lliure amb bicicleta dels Països Baixos, amb unes dades d'afluència de 26.594 visitants al llarg de tres dies (divendres, dissabte i diumenge) en 2023 .

Pel que fa a Pamplona, aquesta és ja la quarta ocasió en què s’assisteix presencialment a Navarra, aquesta vegada del 23 al 25 de febrer en el Palau de Congressos Baluard. Es tracta d’un important certamen del nord d'Espanya, que enguany celebra la seua dihuitena edició i que en 2023 va albergar 46.435 visitants. Aquesta edició ha destacat la presència del xef Kiko Moya, del restaurant L’Escaleta de Cocentaina, qui ostenta dues estreles Michelin i tres sols Repsol.

El turisme holandès representa el tercer mercat internacional emissor de turistes cap a la nostra destinació per darrere de França i del Regne Unit. Respecte al mercat nacional, per la seua proximitat a la Comunitat Valenciana i sent una de les fires a les quals assisteix Turisme CV en el nord d'Espanya, es considera un mercat molt interessant, sobretot per les diferents vinculacions existents entre tots dos territoris, festes d'interès turístic internacional, etc, sent diverses les accions promocionals dirigides a aquest mercat.

INCREMENT DE VISITANTS EN NAVARRESA

La 18 Edició de la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra ha enregistrat enguany un increment del 23% en l'afluència de visitants respecte a l'any anterior, segons ha informat Luis Cortés, director de Navartur Reyno de Navarra.

Navartur 2024 ha atret a 49.992 visitants, evidenciant l'entusiasme i la passió pels viatges a Navarra. Aquesta notable assistència subratlla l'interès del públic cap a la fira i deixa clar que la il·lusió per viatjar brilla amb força a Navarra. Des de moments previs a la inauguració, desenes de viatgers esperaven que s'obriren les portes de Navartur per a omplir les seues motxilles amb fullets dels seus destins favorits.

La fira ha comptat amb 175 expositors i coexpositors. El variat programa d'activitats presentat en els estands dels expositors, que incloïa a més de fullets, mapes i informació turística sobre rutes i experiències, demostracions culinàries a càrrec de xefs guardonats amb estreles Michelin, degustacions, tallers de cuina, tastos de vi i activitats per a xiquets, ha rebut un càlid acolliment per part dels assistents.

 

Pujar