elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi va participar en dues fires turístiques aquesta setmana a Dinamarca i Navarra

Alcoi va participar en dues fires turístiques aquesta setmana a Dinamarca i Navarra
  MÉS FOTOS
  Alcoi va participar en dues fires turístiques aquesta setmana a Dinamarca i Navarra - (foto 2)
  Alcoi va participar en dues fires turístiques aquesta setmana a Dinamarca i Navarra - (foto 3)
  Alcoi va participar en dues fires turístiques aquesta setmana a Dinamarca i Navarra - (foto 4)

  Alcoi ha pres part durant aquests últims dies en dues fires turístiques en les quals representants de la Tourist Info Alcoi han donat a conéixer la nostra ciutat. En concret han estat en Ferie for ALLE en Herning Dinamarca i en Navartur - Feria Internacional de Turismo de Navarra.

  Ferie For Alle, literalment “vacances per a tots”, és la fira de vacances més gran i important d'Escandinàvia, supera els 60.000 visitants. És considerada la millor fira de vacances per a consumidors d'Escandinàvia i es duu a terme cada any des de 1998. Alcoi ha participat de la mà de Turisme Costa Blanca i Turespaña, ja que el públic escandinau cada vegada s'interessa més per conéixer l'interior i les possibilitats que ofereix la nostra ciutat i el nostre entorn.

  La nostra ciutat també ha sigut present en Navartur, la 17a Fira Internacional de Turismo Reyno de Navarra. En aquesta edició han posat especial èmfasi en els destins nacionals i internacionals, així com en les empreses, d'àmbit: local, regional i nacional amb tot el potencial del turisme de naturalesa, costa, illes, interior, rural, cultural, eno-gastronòmic, actiu i sostenible. Aquesta fira presumeix de tindre el mercat de viatgers de major poder adquisitiu del Nord d'Espanya.

  Pujar