elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi participa en la Fira Modernista de Lleó

Alcoi participa en la Fira Modernista de Lleó

    Des de divendres passat i fins a aquest diumenge, 18 de setembre, Alcoi ha estat present en la I Edició de la fira Modernista de Lleó en l'entorn Gaudí, amb la finalitat de commemorar el 130 aniversari de la construcció de la Casa Botins. La fira està organitzada pel Museu Casa Botins de Gaudí i la Fundació Obra Social de Castella i Lleó.

    Alcoi ha acudit per primera vegada a aquesta fira per a promocionar els atractius turístics de la ciutat en un espai pròxim a la Casa Botins de Gaudí, dedicat a les ciutats incloses en la Ruta europea del Modernisme o que contenen exemples d'art modernista. Entre les ciutats participants estan Cometes, Reus, Melilla i el Ferrol.

    Segons destaquen des de la regidoria de Turisme, “a pesar que les fires modernistes es localitzen principalment en l'arc mediterrani per la influència que exerceix Catalunya, és important participar en aquests certàmens que ens permeten atraure altres mercats quant a l'emissió de turistes”.

    Igual que aquesta fira, Alcoi Turisme participa en altres certàmens modernistes com el de Barcelona, Terrassa, Carcaixent i Novelda.

    Pujar