elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi participa en la Fira de Cicloturisme de Milà

Alcoi participa en la Fira de Cicloturisme de Milà

    Alcoi ha estat present aquest cap de setmana en la fira de cicloturisme de Milà ‘Fera de Cicloturisme’ que va tindre lloc els dies 12 i 13 de març en la Fabbrica del Vapore d'aquesta ciutat italiana. Aquesta fira celebra la seua primera edició i Alcoi ajunte Costa Blanca ha estat representada amb un taulell dins de l'estand de Turisme CV.

    El cicloturisme es presenta com un subproducte turístic del destí, capaç de desestacionalitzar la demanda i proveir al destí de turistes durant tot l'any. “L'existència de diferents rutes BTT, la via de ciclovianants, les zones d'estacionament de bicicletes així com els allotjaments adaptats, fan d'Alcoi el destí perfecte per a gaudir d'aquesta mena d'activitats tant per a esportistes professionals, que trien el territori per a preparar les pretemporades per equips, com per als aficionats a aquesta disciplina que busquen contacte amb la naturalesa per a la pràctica del ciclisme o les famílies amb xiquets que utilitzen aquest mitjà de transport sostenible” ha indicat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

    D'altra banda, també és important ressaltar que Alcoi disposa de material específic cicloturístic en cinc idiomes, ha realitzat accions específiques per a la seua promoció a través de diferents press i fam trips, així com assistència a fires i campanyes promocionals.

    De la mateixa manera, cal assenyalar que l'Aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández comptarà durant la temporada d'estiu de 2022 amb connexions directes amb cinc ciutats italianes, entre elles Milà, a través de vols diaris a dues de les seues terminals.

    Pujar