elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi destina 70.000€ a subvencions per dinamitzar el comerç

  • Aquestes ajudes estan destinades a les activitats de promoció, dinamització i formació del comerç minorista realitzades per les entitats comercials

Des de la regidoria de Comerç s’ha anunciat la convocatòria d’un programa d’ajudes per a la reactivació comercial a la ciutat d’Alcoi. L’import total d’aquestes subvencions serà de 70.000 euros, dels quals 20.000 euros seran destinats a activitats de dinamització i promoció i els altres 50.000 euros a formació.

En concret, aquestes ajudes estaran destinades a les entitats més representatives del comerç local d’Alcoi, les quals podran presentar projectes que incloguen diferents actuacions relacionades amb el comerç. Com a màxim se subvencionarà el 80% del cost de les activitats aprovades.

Segons explica el vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, amb aquestes noves subvencions es vol potenciar la imatge del nostre comerç local i de proximitat, així com apostar per la seua modernització. També, es podran utilitzar les ajudes per millorar la formació i qualificació professional dels treballadors i comerciants. Cerradelo ha destacat que «per al govern el comerç local és una peça clau en el desenvolupament de la nostra ciutat i en esta legislatura treballarem per potenciar-lo».

Pujar