elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi demana una reunió amb la direcció general de Transports i Logística per la línia d'autobús a València i l'estació

  • La Generalitat Valenciana ha adjudicat aquest servei a Alsa, que passa a ser l’empresa que el porta a terme enlloc de Travicoi. El canvi ha suposat un fort malestar entre les persones usuàries per la falta d’informació

L’Ajuntament d’Alcoi i en concret la regidoria de Mobilitat ha demanat una reunió urgent amb la Direcció General de Transports i Logística per a parlar sobre la línia d’autobús Alcoi-València i l’ús de l’Estació d’Autobusos.

Des de l’1 de febrer la línia d’autobús Alcoi-València és operada per l’empresa Alsa nova empresa adjudicatària del servei que va licitar la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General de Transports i Logística.

Aquest canvi ha suposat malestar entre les persones usuàries per la falta d’informació, ja que les línies han canviat horaris i parades, i a més també els ha fet perdre els abonaments adquirits per a diversos viatges.

El nou servei té una parada en l’Estació d’Autobusos. Anteriorment, començava des del carrer Els Alçamora i feia diverses parades per la ciutat. També ha eliminat a València diverses parades que utilitzava la gent per a anar a rebre tractaments a l'Hospital La Fé o anar al centre de la ciutat.

La reunió va ser sol·licitada fa unes setmanes dies, i encara no s’ha obtingut resposta. Ara amb la problemàtica sorgida s’ha demanat de manera urgent.

La reunió s’ha sol·licitat per demanar que s’amplie la informació sobre el servei, resoldre els dubtes sobre els abonaments i també per requerir que l’empresa que fa ús de l’Estació pague a l’Ajuntament d’Alcoi el corresponent cànon pel seu ús.

 

Pujar