elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi compta amb 12 empreses turístiques distingides amb el segell Sicted COVID

Alcoi compta amb 12 empreses turístiques distingides amb el segell Sicted COVID
  • Cinc d'aquestes empreses havien de renovar recentment el certificat de seguretat sanitària i totes elles han superat satisfactòriament l'avaluació

Alcoi compta en l'actualitat amb 12 empreses turístiques distingides amb el segell Sicted COVID. Aquesta distinció és una de les mesures implantades per part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), que s'està duent a terme entre les empreses adherides a aquest sistema amb la finalitat de contribuir a aconseguir destinacions turístiques segures.

Aquest segell compta amb uns terminis de renovació que se sotmeten a Comités Extraordinaris, impulsats per la Secretaria d'Estat de Turisme. Segons estableix el protocol, cinc d'aquestes 12 empreses a Alcoi havien de renovar el segell i totes elles han superat satisfactòriament l'avaluació de bones pràctiques avançades amb la finalitat de reduir el risc de contagi per coronavirus. En aquest cas, han renovat el segell el Parc Natural Font Roja Alcoi, Restaurant Hostal Savoy, Hotel Sercotel Ciutat d’Alcoi, Casa Timoteo i Casa Severina.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, destaca que «la seguretat és un dels factors fonamentals perquè el turisme continue sent una activitat econòmica primordial en el nostre territori i a la Comunitat Valenciana».

Afegeix l'edil que, «el fet que una dotzena d’establiments del nostre municipi compten amb aquesta distinció i que totes les empreses hagen renovat el segell SICTED de forma satisfactòria, demostra que tant l'Administració com el sector local estem totalment bolcats a aconseguir aquesta excel·lència que ens distingirà d'altres destins i que passa també per garantir la seguretat».

Pujar