elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcoi activa la cita prèvia per a sol·licitar la Targeta Ciutadana i començarà a expedir-la el pròxim 28 de març

Alcoi activa la cita prèvia per a sol·licitar la Targeta Ciutadana i començarà a expedir-la el pròxim 28 de març
  • En aquesta primera fase, s'integraran en una sola targeta els bons de transport, el carnet de la biblioteca i del Centre d'Esports. Servirà també per a pagar rebuts municipals i expedir volants d'empadronament

L'Ajuntament d'Alcoi ha activat la cita prèvia per a sol·licitar la Targeta Ciutadana, que començarà a expedir-se en el Servei d'Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC), al carrer Sant Llorenç, número 4.

Es tracta d'una targeta d'ús exclusivament personal i intransferible i que servirà per a unificar diferents serveis municipals, així com realitzar tràmits de manera ràpida i senzilla. Aquest projecte es posa en funcionament gràcies a una de les línies de Fons Europeus i progressivament s'anirà millorant i ampliant les seues utilitats, amb la intenció de donar el major servei i atenció a la ciutadania.

En aquesta primera fase, en una única targeta s'integraran la targeta de transport, el carnet de biblioteca i el carnet del Centre d'Esports. També es podrà tramitar el pagament de rebuts i expedir volants d'empadronament.

La implantació d'aquest servei suposa una inversió de 120.201,68 euros, finançats íntegrament pel Ministeri de Política Territorial i Funció Pública a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

El projecte es completa amb la posada en funcionament d'un terminal en el Servei d'Atenció i Informació a la Ciutadania (SIAC), des d'on podran activar-se i utilitzar-se aquestes targetes.

L'edil d'Informació i Defensa de la Ciutadania, Teresa Sanjuán recorda que aquest projecte ha sigut finançat exclusivament amb Fons Europeus. Segons subratlla, «l'objectiu final és aconseguir una Administració més intel·ligent, multicanal i proactiva. Creiem que serà un servei que contribuirà a facilitar la vida dels alcoians i alcoianes, acostant-los l'administració i simplificant els tràmits, en unificar en una sola targeta diversos serveis».

 

Pujar