elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ajuntament d’Alcoi i entitats comercials acorden mesures per augmentar la seguretat a la Zona Nord

Ajuntament d’Alcoi i entitats comercials acorden mesures per augmentar la seguretat a la Zona Nord
  • S’incrementa la presència policial i es preveu col·locar càmeres que regulen el trànsit que també poden aprofitar a evitar o detectar els causants de delictes tal com demanen les entitats comercials

El passat dijous 28 de març va tindre lloc una reunió entre representants de l’Associació de Comerç i Serveis de la Zona Nord, la Cambra de Comerç d’Alcoi i les regidories de Comerç i de Seguretat, així com el cap de la Policia Local, Carlos Martín, el vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, i el regidor de Seguretat, Raül Llopis. Aquesta és la segona reunió que organitzen després dels robatoris amb força que van tindre lloc recentment.

En primer lloc, la Policia Local va explicar que ja havien incrementat la presència d’efectius amb la intenció de dissuadir, perseguir i combatre els possibles intents de robatoris. Així mateix, van acordar accions a treballar conjuntament amb les entitats comercials, que van sol·licitar la instal·lació de càmeres de seguretat que regulen el trànsit i que podrien també ser utilitzades per a la seguretat, especialment en els carrers més comercials com el carrer Sabadell.

També van decidir, a més del increment de la presència policial, crear un grup de coordinació entre els comerços, Cambra i Policia, per poder traslladar tots els fets que s’estiguen observant per poder actuar més ràpid. No obstant és important assenyalar que tal com va explicar el cap de la Policia Local, les dades de robatoris són molt baixes i no s’ha de crear alarma. Tot i això, es considera que només un robatori ja és motiu per prendre mesures.

El vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, ha destacat que «és essencial treballar de la mà dels comerciants, per atendre les seues preocupacions». És per això que afegeix que «només conéixer els incidents ens vam posar en contacte amb les entitats comercials, per abordar conjuntament les solucions i garantir la seua feina amb seguretat».

Igualment, el regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha destacat que «volem tractar d’evitar que tornen a ocórrer fets com els que s’han dut a terme, per això ja hem incrementat la presència policial i portarem a terme totes els accions necessàries acordant-les amb els comerciants».

Pujar