elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

250.000 euros del pressupost de 2017 seran per a impulsar el centre

250.000 euros del pressupost de 2017 seran per a impulsar el centre

    El pressupost de la Regidoria de Comerç s'ha vist incrementat substancialment aquest any, centrant-se, sobretot, en una partida de 250.000 euros per a impulsar el centre de la ciutat. Una altra novetat del pressupost municipal per al comerç està en la partida per a les activitats comercials que, aquest any, està oberta a totes les associacions amb un règim de concurrència competitiva, passant dels 9.000 euros de l'any passat als 20.000 euros actuals.

    En total, la Regidoria de comerç comptarà al 2017 amb un pressupost total de 365.750 euros, un 367 % més que l'any passat comptant amb els 250.000 euros dedicats a impulsar el centre de la ciutat a través de la recentment constituïda «Mesa del Centre» de la que forma part, tots els partits polítics, associacions comercial, associació de veïns i la Universitat.

    A més dels 20.000 euros per a subvencionar activitats de les associacions de la ciutat, l'Ajuntament també disposa una partida de 30.000 euros, que també augmenta respecte a l'any passat per a la realització d'activitats de dinamització. Entre elles, als últims anys s'han portat endavant accions com BodAlcoy, la nit Oberta, el Outlet, el recent Mercat del Nadal a la Glorieta, el MIDE, concurs d'aparadorisme, Food Trucks, etc

    La partida del Pla d'Acció Comercial (PAC) repeteix amb 50.000 euros, una iniciativa que ha suposat als últims anys la millora de carrers com Sant Llorenç, Sabadell, Mossèn Torregrossa i Regiment Biscaia. Enguany, tornaran a pactar les accions com als últims exercicis en la comissió del PAC formada per tots els partits polítics, associacions comercials, la Cámara de Comercio de Alcoy i l'Ajuntament.
    Gestió del mercadet de Batoi amb 29.600 euros, 13.000 euros en subvencions per als mercats municipals i l'oficina de la xarxa AFIC amb 2750 euros tanquen els comptes dedicats a l'apartat comercial de la ciutat.

    Pujar