elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 16.000 persones d'Alcoi van intentar aconseguir entrades pel concert de Los 40

  • El regidor de Joventut, Carles Sansalvador, ha destacat el gran interés que ha generat el concert i la transparència de les dades relacionades amb les entrades

Dilluns passat es van posar a disposició de la ciutadania les 5.000 entrades gratuïtes del concert Los 40 Summer Live. El tràmit per aconseguir-les s’havia de realitzar mitjançant el web de Ticketalcoi, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels assistents i respectar l’aforament de l’espai. Tot i que el web començava a estar operatiu a les 17h, abans d’aquesta hora ja hi havia més de 10.000 persones connectades, una mostra del gran interés que ha generat l’esdeveniment.

En concret, a l’hora d’inici del procés, més de 16.000 persones estaven connectades per aconseguir les seues entrades, i d’aquestes, 1.958 van completar el tràmit en els primers 30 segons. El nou regidor de Joventut, Carles Sansalvador, ha volgut detallar totes les dades relacionades amb el concert, perquè, segons ha explicat: «la transparència en un procés amb tant d’interés i amb tanta gent implicada és important».

A més a més, des de Joventut recorden que els usuaris disposaven d’un temps de 10 minuts per completar el procés d’adquisició de les entrades. Això va generar que als 10 minuts, un total de 192 entrades es lliberaren i que foren adquirides en els següents minuts.

Per últim, pel que fa a l’origen del assistents al concert, des de la regidoria detallen que el 91% de les persones són d’Alcoi, mentre que la resta són de poblacions de la comarca, com Cocentaina o Muro.

Pujar