29 de novembre de 2020 29/11/20

Dos xiquets d'Alboraia reben un premi per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta

Dos xiquets d'Alboraia reben un premi per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dos xiquets d'Alboraia reben un premi per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta - (foto 2)
  Dos xiquets d'Alboraia reben un premi per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta - (foto 3)
  Dos xiquets d'Alboraia reben un premi per representar el camí de l'aigua fins que arriba a l'aixeta - (foto 4)

  Els alumnes César Albiach  del Cerro, del col·legi Santa María Marianistas, i Esther Pérez Iniesta, del Col·legi Ausias March, han rebut cadascun una càmera digital aquàtica per resultar finalistes en la 16a edició del Concurs Digital Infantil que organitza cada any Aqualia amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Els encarregats de lliurar els premis han sigut l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, i la regidora d'Educació, Ana María  Bru, acompanyats del responsable del Servei Municipal d'Aigües, Rafael García.

  Els treballs dels alumnes han sigut seleccionats d'entre els més de 8.000 escolars participants de diferents municipis d'Espanya i Portugal. Enguany el concurs girava entorn del microsite www.aguaparagrifus.com i el jurat ha valorat "la capacitat per a representar el camí que porta l'aigua des de la natura fins a casa, així com la manera com es retorna al mitjà natural".

  El concurs infantil s'emmarca en el conjunt d'iniciatives que, regularment, desenvolupen l'Ajuntament d'Alboraia i Aqualia amb les escoles. L'objectiu de les accions és donar a conéixer als més xicotets les fases del cicle integral de l'aigua i educar en un ús i consum més responsable.

  Pujar