elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La UPCCA va organitzar una obra teatral per als alumnes de tercer cicle de primària

La UPCCA va organitzar una obra teatral per als alumnes de tercer cicle de primària

    La UPCCA juntament amb la companyia teatral Tramant Teatre, va realitzar dues representacions teatrals els dies 7 i 28 de novembre per als estudiants de 5è i 6è de primària. La fi és conscienciar-los sobre l'ús de substàncies addictives. L'objectiu és la utilització de les obres teatrals com a mitjà artístic ajude als més joves a cercar alternatives d'oci saludables, així com el desenvolupament emocional.

    L'obra titulada, La nova història de Caputxeta Roja, ressalta valors com el respecte i cura dels majors, la prevenció de l'ús de drogues, l'amistat i l'educació. Duta a terme en el Teatre L'Agrícola, va ser acollida amb gran èxit pels col·legis.

    No és la primera vegada que es fan aquest tipus d'actuacions. Enguany s'ha focalitzat en la primària, concretament en els últims cursos, perquè comencen a prendre consciència. Anys anteriors s'havien realitzat aquest tipus d'activitats en l'educació secundària.

    La UPCCA intenta recalcar mitjançant el teatre la importància de tenir una vida activa i saludable, a més que aquest és una activitat divertida que es pot realitzar en el temps d'oci.

    Pujar